A gerincjóga egy olyan modern ágazata a jógának, mely a hatha jóga ászanáira épül, azonban mindig a könnyített verziójukat is felajánljuk a gyakorlás során, így minden gyakorló megtalálhatja a számára optimális végrehajtást.
Mai modern életmódunkban rengeteget ülünk, sokszor fáj a hátunk, nyakunk, derekunk, izmaink megrövidülnek, szűkül mozgástartományunk.
A gerincjóga segít visszanyerni a fizikai test egészségét és ezáltal gyógyítja lelkünket, segíti a befelé figyelést, az elengedést és az elmébe rögzült rossz szokások leküzdését. Megerősíti a mély hátizmokat, ezáltal a hétköznapok során is sokkal könnyebben létezhetünk fizikai testünkben. Számos gyógytornából átemelt gyakorlattal is találkozhatunk, illetve itt is a légzés az alapja a gyakorlásnak, mint bármely más óratípusnál.
Gerincjóga kijavítja a testtartást, majd tudatosítja azt. A mindennapi életünkbe beépülve segíti létezésünket és elmélyülésünket a tudatosság ösvényén végig haladva.
Az órákra várunk minden szintű gyakorlót szeretettel, hogy együtt engedjük el a hétköznapok rohanását és lelassulva megtapasztalhassuk a jóga pozitív hatásait. Kezdőknek tökéletes óratípus, hogy megismerkedhessenek a jógával, haladóknak pedig kiváló az alapok megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.