Jászai Zsófi, hatha jóga, gerincjóga, yin jóga és gyerekjóga oktató

Gyerekkorom óta mindig sportoltam, a teljesség igénye nélkül: kosárlabdáztam, síeltem, spinningeltem és 15 évig versenyszerűen vitorláztam. Majd miután megtudtam, hogy babát várok, váltanom kellett és elkezdtem pilatesezni, ahonnan számomra egyenes út vezetett a jógához. Mint sokan mások, én is sportként közelítettem először a jógához, de mára ennél sokkal többet jelent.

A jóga egy olyan csodálatos rendszer, ami amellett, hogy egyszerre nyújtja és erősíti a test izmait, számtalan egyéb „pozitív mellékhatással” is bír: vitalizál, erősíti az immunrendszert és lelkileg is kiegyensúlyozottabbá tesz.

Eredeti végzettségem szerint közgazdász vagyok, 15 év „multi taposómalom” van a hátam mögött, amit 2018 nyarán a jógaszőnyegre cseréltem.

A Mandalában hatha jóga oktatóképzést (Yoga Alliance RYT200) illetve a Sarasvati Alapítványnál Gerincterápiás jógaoktató képzést (Yoga Alliance International 100), Yin jógaoktató képzést (Yoga Alliance International 100) és Gyerekjóga oktatóképzést (Yoga Alliance International 100) végeztem.

Nagyon sok szeretettel várok mindenkit, és hogy néhány téves előítéletet eloszlassak:

1) a jógához nem kell hajlékonynak lenni, de ha rendszeresen gyakorolsz, egész biztosan hajlékonyabb leszel.

2) a jógához nem kell vékonynak lenni, ha nem hiszed, keress rá Jessamyn Stanley nevére.

3) a jógához nem kell fiatalnak lenni – most Tao Porchon-Lynch nevét üsd be a google-be.

Szóval az is nyugodtan jöjjön, akinek anno állandó felmentése volt a testnevelés órákon…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.