Első találkozásom a jógával közel 20 éve történt, de napi szinten 10 éve vált az életem részévé a gyakorlás. 2014-ben kezdtem heti rendszerességgel hatha jógát tanítani, majd rövidesen vinyasa flow és aerial jóga oktató is lettem.
A tudásvágyam az évek alatt nem csökkent, folyamatosan továbbképzésekre és oktatói képzésekre jártam (meditáció tanárképzés, ashanga jóga, jógaterápia, gyermekjóga, kismama jóga), hogy minél több oldalát ismerjem meg ennek a csodálatos rendszernek és a saját fejlődésem mellett tudjam támogatni a tanítványaimat is a saját útjukon.
Az aerial jógát egy amerikai tanártól tanultam és itthon elsőként kezdtem az Unnata Aerial Yoga rendszere alapján aerial jógát oktatni. 2015 óta több száz érdeklődőt vezettem be az aerial jóga világába, rendszeres óráim mellett folyamatosan tartottam kezdő és haladó workshopokat, tematikus gyakorlásokat valamint saját aerial jóga oktatói továbbképzéseket.
Úgy gondolom, mindenkinek magának kell megtalálnia azt a jógastílust, azt a gyakorlási formát, ami az adott időszakban éppen a számára leghatékonyabb fejlődést biztosítja, ami azt is jelenti, hogy ezt időnként felül kell vizsgálni és szükség szerint elindulni a változás irányába.
A jógaoktatással fő célom, hogy rámutassak, mindannyian képesek vagyunk a fejlődésre és tenni tudunk azért, hogy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet éljünk fizikai, mentális és lelki szinten is.
2020 óta az önismeret egy új dimenzióját gyakorlom: édesanya lettem, a mindennapjaim jelenleg a kisfiam körül forognak és ebben az új helyzetben törekszem megtalálni a egyensúlyt és a harmóniát (kihívásokból most sincs hiány 😉).

Leave a Reply

Your email address will not be published.