Gerincjóga oktató, ezen kívül rekreációszervező vagyok, illetve most töltöm utolsó évemet a mesterképzésen szintén rekreáció szakon, életmód tanácsadói szakiránnyal.
Életem során rengeteg sportot próbálhattam ki, főleg tanulmányaim által. Mindig is közel állt hozzám a mozgás szeretete. 2017 nyarán találkoztam először a jógával, ami teljesen beszippantott és rengeteg pozitív változást hozott az életemben.
A jóga egész mondanivalója, a spiritualitás, az ászanák, a légzés, az áramlás mind szerves részévé vált az életemnek. Megváltozott az életmódom, a gondolkodásom. Egészségesebbé váltam testileg, lelkileg, szellemileg. Ezért is vágtam bele a gerincjóga oktató képzésbe nem sokkal azután, hogy belecsöppentem ebbe a csodálatos világba és szemléletmódba. Jelenleg gerincjóga oktató vagyok az egyetemi tevékenységeim mellett, és 2018 januárja óta tartok órákat.
Szeptembertől hatha jóga oktatóképzés során bővítem ismereteimet. Az érzés, amikor látom a jógázóim arcán a gyakorlás végén, hogy mennyire jól esett nekik, és elindulnak a pozitivitás, a tudatosság útján, minden alkalommal feltölt. Boldogsággal tölt el, hogy rátaláltam, illetve rám talált a jóga és másoknak is segíthetek ezáltal jobbá tenni az életüket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.